dimarts, 9 d’octubre del 2012

Google Reader i Google Chrome


El Google Reader és una eina per cercar informació de qualsevol tema amb el menor temps possible. Abans de tot, t'has d'haver-te suscit en un diari, o en els que tu consideris necessari per rebre informació.
Un cop subscrit  els diaris reenviaran totes les notícies que vaguin relacionades amb allò que vols informar-te (política, esport, educació,...).



És molt important clicar en el dibuix  










per a poder-se subscriure en els diaris i rebre les notícies.
Quan se’t avisa de noves notícies en la teva compta de Google Reader hi apareixen totes en una mateixa pestanya. El Google Reader també permet classificar les notícies rebudes de la manera en com l’usuari ho prefereixi.
El Google Chrome és, al igual que Internet Explorer, un navegador d’Internet que cada vegada té més usuaris, ja que al llarg del temps, se li ha incorporat noves funcions que faciliten la navegació per Internet.
Una de les funcions que realitza Google Chrome és la de guardar pàgines webs en el menú d'inici. Per això, s’ha d'obrir una finestra nova, alhora que estàs treballant amb una altre, i seleccionar les finestres buides del menú principal.

A continuació, seleccionar la pestanya “Custom” i enganxar, al rectangle “d’URL”, l’adreça de la web que vols aparegui al menú. Finalment, l’adreça de la web quedarà enregistrada i es convertirà en una finestra d'accés directe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada