dimecres, 10 d’octubre del 2012

Google Drive



El Google Drive és,a part del substitut de Google Docs, un programa que permet emmagatzemar documents que compartirem amb altres persones a Internet.

El Google Drive permet la creació de documents de diferent tipus (Qüestionari, Presentació, Full de càlcul, etc.) i publicar-los a la xarxa, prement "Publica al web". El programa, ja des d'un bon començament, inclou una carpeta on hi guardes tots els fitxers que haguem creat.
Aquest programa no s'ha d'instal·lar, obligatòriament, en el nostre ordinador perquè ja està connectat amb Internet.

En el primer dia de pràctica del Google Drive, varem aprendre a crear els diferents tipus de fitxers que el·labora el programa.



En el segon dia, varem aprofundir l'us de Google Drive per:

  • Importar documents, imatges, cançons, vídeos o mapes, de diferents xarxes o arxius del Google Drive, i penjar-ho al nostre Bloc.
  • Si volíem afegir-ne des d'una pàgina web, en Jorge ens ha ensenyat dues pàgines per pujar vídeos (http://prezi.com) o música (http://goear.com/), al Bloc.









A banda del Google Drive, el professor ens va presentar el programa Maptools. Aquest programa serveix per dissenyar mapes conceptuals en línia i, per tant, tothom por veure'l.
Maptools és una eina que consolida els conceptes adquirits en l'educació i organitzar-los de forma esquemàtica.
El Jorge ens proposava que l'utilitzéssim per compondre els esquemes que ens demanessin la resta de professors durant tot el curs, ja que ens facilitaria la relació de diferents conceptes d'una assignatura, amb les altres.


Em cabreja no haver conegut el ni el Google Drive, Maptools, ni les dues pàgines webs citades anteriorment, perquè m'haurien solucionat problemes informàtics que, tot i trobar-lis una solució, havia necessitat molt de temps, alhora gastant molta energia per trobar la forma de resoldre'ls.
Els programes d'OFFICE, no els tornaré a utilitzar de la mateixa manera, ara que he descobert uns de millors i que, són bastant semblants entre ells i el Word, Power Point, etc.

Opino que aquest programe s'hauria d'ensenyar a Primària en lloc dels d'OFFICE perquè és, des del meu punt de vista, més eficient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada