dimarts, 9 d’octubre del 2012

Twitter i Twubs, uns mitjans apostoflants!!!!!!!


En una classe hem après a utilitzar el “Twitter”, amb l’objectiu d'extreure-li el màxim de profit per compartir informació a nivell mundial. Els membres del grup que no tenien una compta de “Twitter” s’han creat una. 
Un cop tothom iniciava la seva compta, el professor ens ha ensenyat com agregar persones  i “Seguir-les”, i el·laborar un “Tuit” i un “Retuit” sobre algun comentari o informació trobada en la xarxa que fos interessant des del nostre punt de vista.

El “Twitter” és una eina que facilita el seguiment de persones quan exposen informació que, segons cadascú, t’interessa.



Un “Tuit” és un missatge per comentar la publicació, d’una persona o d’una institució,  expressant el teu punt de vista sobre el que s’hi escriu, o afegir informació de més.



El “Twubs” és un mitjà enllaçat amb "Twitter" que facilita la cerca d'etiquetes (#hastags) de persones que t’interessen.
Ens hem fet “Seguidors” de “#coedn12”  i de “#giticn12”.
Ha estat una sessió aprofitosa, ja que, per part meva, no sabia fer servir el "Twitter" ni utilitzar totes les seves funcions.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada