dijous, 8 de novembre del 2012

Windows Live Movie Maker



És un programa que permet crear vídeos amb imatges guardades a l'ordinador, fragments de vídeos descarregats...La majoria dels fitxers (música, vídeos, imatges,...) han d'estar emmagatzemats prèviament a l'ordiandor.

Una de les activitats que desenvolupa és allargar o ajustar la durada de les imatges del vídeo i l'audio. Val a dir que l'audio es pot silenciar si es prem la línia que la representa i s'elimina. Les imatges que es volen incluir en el projecte, el programa és capaç d'animar-les i afegir-hi textos. Els passos a seguir són:

  • A l'opció d'Herramientas, clicant "Transcisiones de vídeo" anima les imatges.
  • A l'opció d'Herramientas, clicant "Títulos y Créditos..." afegeix text exigu.

Per descarregar vídeos de  YouTube.com hi han diferents pàgines webs; dos exemples són victum.com i flvto.com. Aquestes són de gran utilitat perquè no obliga descarregar un programa a l'ordinador.



També hi han programes  malgrat s'han de descarregar, per baixar vídeos o música de YouTube.com. És el cas de Real Player. Vull fer ressaltar que aquest en concret canvia el format del fitxer per tal que sigui compatible amb Windows Live Movie Maker.

Windows Media Maker ja el sabia utilitzar anteriorment, però coneixer l'acció d'incorporació de text és una opció que no tenia present degut a que mai he necessitat d'afegir-ne.
De cara a les exposicions que hagi de recórrer a vídeos per tal que el públic comprengui millor el que els vulgui informar, afegir text els serà de gran ajuda

2 comentaris:

  1. M'agraden molt les funcions d’aquesta eina, especialment https://youtubeconverter.to/, cosa que facilita la conversió del youtube al mp3.

    ResponElimina
  2. Estic utilitzant un convertidor de youtube a mp3, mp4 i descarregueu vídeos de youtube 1080 que és youtubeconverter.to. Heu de provar d’utilitzar-lo, us vaig dir que no us decebria del que us ofereix aquesta eina. Podeu convertir i descarregar convert youtube to mp4, WEBM, F4V i 3GP. La nostra eina de conversió de YouTube a MP3 Superfast també és compatible amb molts altres llocs de vídeo en línia com ara Facebook, Vimeo, Dailymotion, VK, Instagram, Metacafe, Soundcloud, AOL i Vevo.

    ResponElimina