dimarts, 25 de desembre del 2012

Acaba un Semestre, però el seu aprenentatge continua


Aquest semestre he aprés diverses coses sobre la composició d'un text, els passos o accions per parlar bé en públic, ha utilitzar correctament una sèrie de programes, etc. Tot això m’ha estat possible gràcies a les assignatures de COED i GITIC.

Al començament del semestre, em feia molta vergonya parlar en públic, alhora no sabia tots els errors que cometia; també, em deien els antics professors que hi havia faltes molt greus de coherència en els escrits que els hi entregava.
Gràcies a l’exposició d'Identitat i Territori, i imaginar-me, en una activitat de COED, que sóc un nen de Primària que li ensenyen, per primera vegada, a planificar un text, m‘han ajudat a descobrir en què fallo quan escric o parlo en públic.

Opino que he millorat, doncs, l'expressió oral i escrita i utilitzar correctament els diferents programes informàtics de GITIC que ens m’han ensenyat durant tot aquest semestre. A més a més, recordar com s’elabora un text, quins son els passos per parlar bé en públic, com fer una bona presentació d'un tema, etc., són algunes de les activitats de COED que m’han ajudat a progressar en l’àmbit de l’escriptura i l’oral.

Ha estat un orgull haver estat alumnes de la professora de COED i del professor de GITIC, ja que les propostes d'activitats educatives relacionades amb el temari de l’assignatura, de cadascú, han exposat una metodologia que mai havia experimentat, tant en la Primària com l’ESO i Batxillerat. Aquest tipus d'exercicis s’haurien de proposar més sovint en qualsevol escola, universitat, etc., car desenvolupen la capacitat de comunicar, oral o escrita, d'una persona o d'un col·lectiu.

COED i GITIC s'han acabat, però el seu aprenentatge continua. Algunes de les assignatures del 2n Semestre treballen, també però d'una altra forma, el mateix contingut de GITIC i COED.

Adjunto aquesta música perquè reflecteix el meu agraïment cap a la professora de COED i al professor de GITIC. Espero que us agradi.




1 comentari:

  1. Molt bona conclusió Marcel, és nota que has après molt i t'has esforçat i tens moltes ganes i il·lusió de seguir continuant aprenent i forman-te

    ResponElimina